Η Εταιρεία μας

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1971 από τον Πολύδωρο και τη Δήμητρα Πλουμή, με πρώτη δραστηριότητα την κατασκευή κρητικών υφαντών. Πολύ σύντομα, το επιχειρηματικό δαιμόνιο και η διορατικότητα των ιδρυτών της έβαλαν την εταιρεία στον κλάδο της παραγωγής ενδυμάτων.

Αρχικά, το βάρος δόθηκε στην τουριστική αγορά, με την εταιρεία να λειτουργεί σε εποχιακή βάση, τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, το ενδιαφέρον στράφηκε και στη ντόπια αγορά, με αποτέλεσμα η λειτουργία να έχει επεκταθεί πλέον σε όλη τη διάρκεια του έτους. Οι συνεχείς προσπάθειες για παραγωγή νέων-πρωτότυπων σχεδίων, η τελειοποίηση των παλιών, η αναζήτηση των ποιοτικότερων υφασμάτων και υλικών κατασκευής και η επάνδρωση της βιοτεχνίας με νέους ανθρώπους, με εξειδικευμένες σπουδές στον τομέα της κατασκευής ενδυμάτων, μας δίνουν τη δυνατότητα να κοιτάμε ψηλά και να διεκδικούμε με αξιώσεις το κομμάτι που μας αναλογεί στην άκρως ανταγωνιστική ελληνική αγορά.

Τα Brands μας

PLS FASHION

Το κύριο χαρακτηριστικό της PLS FASHION είναι οι υψηλής αισθητικής δημιουργίες από 100 % λινό. Με διαχρονικά σχέδια, εξαιρετικά προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, έχει καταφέρει να δημιουργήσει σταθερές συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

FOREVER YOUNG

Το brand FOREVΕR YOUNG δημιουργήθηκε το 2014 ως μία δημιουργική εξέλιξη της εταιρίας με προοπτική επέκτασης και σε άλλες αγορές. Κύριο χαρακτηριστικό του brand είναι οι υψηλής αισθητικής δημιουργίες που αναδεικνύουν την γυναικεία σιλουέτα ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις της μόδας.

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ